Veelgestelde vragen

Hoe verzorg ik mijn sieraden?


Water kun je het beste vermijden, want de kleur van jouw gold plated sierraad kan hierdoor vervagen of lichter worden. Hoewel wij snappen dat jij jouw favoriete sieraden het liefste altijd inhoudt, is het toch verstandig om je sierraad uit te doen voordat je een douche neemt of het zwembad in springt. Op die manier houdt je ze zo mooi mogelijk. Er af en toe mee douchen moet geen probleem zijn, maar doe dit in beperkte mate. Kijk bovendien ook uit met parfum, make-up en andere verzorgingsproducten. Daarnaast is het verstandig om gold plated sieraden op te bergen in een sieradendoosje wanneer je ze niet draagt. Zo bescherm je jouw sierraad tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiervoor kun je bijvoorbeeld het sieradendoosje of zakje gebruiken waarin je de items van Azure Jewelry ontvangt, net zo handig! Sieraden schoonmaken: maak je sieraden regelmatig en gemakkelijk schoon met de gratis Azure Jewelry polishing doekje om ze weer als nieuw te laten glimmen. Gebruik hierbij geen water of schoonmaakmiddelen.
Kan ik de items retouren?


Sieraden worden niet retour genomen i.v.m. hygiëne voorschriften.
Hoe lang duurt de verzending?


Levertijden & kosten

Nederland 1-3 werkdagen
Bestellingen tot €50 euro €3,90
Bestellingen hoger dan €50 euro gratis bezorging

Europa 2-5 werkdagen
Bestellingen tot €100 euro €8,00
Bestellingen hoger dan €100 euro gratis bezorging
Hebben jullie een fysieke winkel?


azurejewelry.nl is alleen een online webwinkel. We beschikken niet over een fysieke winkel.
Verzenden jullie internationaal?


azurejewelry verzend wereldwijd.
Hoe kan ik betalen?


We accepteren de volgende betaalmethodes: - Ideal - Paypal - Klarna - Creditcard
Van welke materialen zijn jullie sieraden gemaakt?


We maken gebruik van verschillende materialen maar houden zelf heel erg van gold plated sieraden; sieraden met een gouden laagje. We zijn ook gek op roestvrij stalen sieraden.
Het laagje goud dat over onze sieraden wordt aangebracht is 14 karaats en heeft een dikte van 2.5 micron. Voor zilveren sieraden gebruiken we wit goud en voor rosé kleur sieraden gebruiken we rosé goud. Ook over de roestvrij stalen sieraden wordt een laagje goud aangebracht en de kleur van het goud bepaalt de kleur van het sieraad. De roestvrij stalen sieraden zijn van RVS 304 of RVS 316 gemaakt.
Al onze sieraden zijn nikkelvrij.

FAQ